Дневна зона

ХОЛНА МЕБЕЛ И ДИВАНИ


Пространство за почивка, което отразява стила ти.


VERSO

VERSO e модулна система за обзавеждане на дневната зона. Моделът предлага стилни и функционални комбинации в над 50 готови варианта и същевременно – с неограничени възможности за персонален дизайн и създаване на уникални модели. VERSO не само елегантно обзавежда всекидневни и трапезарии, холове и библиотеки, но и хармонично се съчетава с мебели за кухни PREGO, като по този начин решава често срещания проблем за обзавеждане в единен стил.

Виж повече

VERSO NUANCES

Нетипичният дизайн на секцията има за цел да превърне Verso Нюанси в акцентна мебел за всяко всекидневно помещение, тъй като в него сме обединили ултрамодерния кубичен стил в земни цветове и с качествени материали.

Виж повече

INTEGRA

PREGO разработи нова модулна система за обзавеждане на дневната зона - модел INTEGRA. Предлагаме ви готови комбинации, подходящи за различните помещения, както и възможността да проектирате ваша индивидуална композиция, според вашите предпочитания. Моделът се изработва с цветовете, които се предлагат за кухненско обзавеждане PREGO, и предлага цялостни решения за всекидневната зона.

Виж повече

BRILA

Вдъхновена от духа на новото време, всекидневна BRILA оживява пространството със своите извити форми. Големия избор на цветови решения за лакираната фасада и дървесни декори дава възможности за множество комбинации. Моделът позволява да се пренесат извитите линии и в мебелите за кухнята, като по този начин се получават възможности за обединение на кухнята и дневната в един стил.

Виж повече

KUBBO

Модулна система за обзавеждане на дневната зона.

Виж повече

Холни Маси Tokyo

.

Виж повече

Маси TOKYO

Маси TOKYO, височина 78 см, размери 80 х 80 см, 90 х 90 см, 170 х 90 см, 210 х 108 см. Цени от 285 лв. *Всички цени включват ДДС.

Виж повече

Столове ALBERTA

Столове ALBERTA, размери 51 х 58 см. Цени от 116 лв. *Всички цени включват ДДС. Цените зависят от избора на дамаска/кожа.

Виж повече

Столове TOKYO

Столове TOKYO, размери 45 х 54 см. Цени от 116 лв. *Всички цени включват ДДС. Цените зависят от избора на дамаска/кожа.

Виж повече

Дивани CPH

Фотьойл CPH, размери 87 х 86 см. Цени от 669 лв. Диван CPH, размери 217 х 86 см. Цени от 1 022 лв.

Виж повече

Дивани AMSTERDAM

Ъглов диван AMSTERDAM, с функция "СЪН". С регулируеми облегални възглавници в 7 позиции. Размери 276 х 170 см. Цени от 1 822 лв.

Виж повече

Дивани OXFORD

Ъглов модулен диван OXFORD, с функция "СЪН". С регулируеми облегалки за глава в 6 позиции. Размери 306 х 231 см. Цени от 2 155 лв.

Виж повече

Диван SALINA

Диван SALINA, размери 236 х 92 см. Цени от 864 лв.

Виж повече
Този сайт използва Бисквитки.

За повече информация Прочети още

Шоуруми

Шоурум Прего - София
1415, ул „Околовръстен път“ 98
Шоурум Прего - Русе
7004, ул. "Янтра" 9 (вход откъм ул.Плиска)
Шоурум Прего - Пловдив
4001, бул. "Свобода" 69 Г
Шоурум Прего - Шумен
9700, ул. "Васил Левски" 6
Намерете ни

E-mail:
ruse@prego.bg
Телефон:
082/ 591 263
Copyright 2018; Кухни PREGO
Created by RAM DESIGN