DYNAMICS

Ние от PREGO разработихме нашата кухня DYNAMICS. Моделът DYNAMICS е разделен на 5 функционални зони, на база основните дейности, които се извършват в кухнята. По този начин се намаляват излишните движения, спестявате много време, защото всичко е лесно достъпно.

Модел DYNAMICS - Смарт кухня от ново поколение

модел DYNAMICS:✅Комфортен ✅Ергономичен ✅Ефективен

Пет зони

Кухня DYNAMICS е проектирана така, че да готвите по-бързо, с по-малко движения и без усилия. Всички предмети и продукти са прибрани там, където е необходимо използването им. Това скъсява изминаваните разстояния и е гаранция за удобна експлоатация. Как постигаме това? Всъщност е съвсем лесно, всичко започва с петте кухненски зони. Ако всичко е там, където му е мястото, ще спестите време и разстояние.

ЗОНА ЗАПАСИ - SPACE TOWER

Съхранявайте материалите си централно. Поставяйте материалите така, че удобно да можете да ги достигате, разстоянията да са малки и достъпът да е лесен.

Зона запаси SERVO-DRIVE FLEX

Подредете принадлежностите

Зона съхранение

Съхранявайте съдовете, приборите и чашите близо едни до други. Така подреждането на масата е по-удобно. Ако и миялната машина е наблизо,чистите съдове се прибират лесно.

Зона миене

При миене, чистене и изхвърляне на отпадъци хигиената е важна. В шкафа под мивката всичко трябва да е с добър достъп, чисто и подредено.

Зона подготовка

Идеалното място за работния плот е между мивката и печката, така че да има малко разстояние до водата, печката и коша за отпадъци. Оттук ножовете, дъските за рязане и подправките трябва лесно да се достигат.

Зона готвене и печене

Подредете принадлежностите за готвене и печене, като тигани, тенджери, готварски прибори или тави, ако е възможно директно до печката и котлона. Така всичко е там, където е нужно.

Вратички с TEX TOP

За тези, които обичат уюта на дървото предлагаме дълбоко структурен фурнир TEX TOP.

TEX TOP плоскост

Кухня DYNAMICS впечатлява също така и с материалите, от които е изработена! Фасадата на долните шкафове е от TEX TOP плоскост, която е покрита с дървесен фурнир. Повърхността на плочата е образувана от релефен фладер с вдлъбнатини с различна дълбочина и ширина, което придава автентичност на дървесната текстура. TEX TOP предлага новаторска концепция, при текстурите на мебелите, която придава на повърхностите релефност и естетика.

Системата за етажерки Smartcube

Системата за етажерки Smartcube представена в кухня DYNAMICS предлага безкрайни възможности за конфигуриране. В основата на смарт системата са алуминиеви рамки, които могат да бъдат разположени една до друга, една върху друга, като образуват различни етажерки. Могат да бъдат поставени в права линия, и да образуват ниша в бар.

Виртуална разходка

Кликни и виж от всеки ъгъл

DYNAMICS

Кухня модел DYNAMICS

Google maps

Тези модели
също ще ти харесат

Шоурум PREGO

Заповядай в шоурум PREGO в цялата страна и получи безплатна професионална консултация!

Запази среща
Този сайт използва Бисквитки.

За повече информация Прочети още

Намерете ни

E-mail:
info@prego.bg
Телефон:
+35982591263
Copyright 2018; Кухни PREGO
Created by RAM DESIGN