HONEY

Модел Honey е различен и със собствен характер. Красотата на модела е в комбинацията на топлия мед с тъмния камък. Разнообразието от качествени материали и механизми създава тази толкова впечетялваща и стилна кухня. Индустриалният модерен стил на кухнята е нещо ново, което си заслужава да бъде видяно, за да се усети и оцени.

модел Honey - различен и със собствен характер

Кухня Honey - различнa и със собствен характер

Плот и гръб Dekton

Ако търсите повърхност, която може да издържи на топлина, петна и надраскване, Dekton е вашето решение. Дектон е вид кварц, който се счита за един от най-издръжливите и изискващи най-малко поддръжка плотове на пазара. В кухня Honey ние сме го използвали за плота, гърба на кухнята и за острова. Тук също има разнообразие от цветове и безкомпромисно качество.

HPL вратички

Кухня Honey привлича със своята медна красота. Освен меден HPL се предлагат и много други метални декори, с цвят на злато, алуминий, сребро и др. Материалите притежават висока здравина и надеждност при въздействието на влага и вода.

Остров

В днешно време мултифукцоналността на мебелите подпомага забързания начин на живот. Островът е пригоден за готвене и хранене. Комбинацията от материалите естествен фурнир, здравината на Dekton и мед допринасят за вашият идивидуален завършек на кухнята.

Вътрешни скрити чекмеджета

Често мястото в кухнята не стига за всички продукти и пособия, но с вътрешните скрити чекмеджета на кухня Honey всяко място е оползотворено. Няма неизползваемо място, а вие успявате да организирате цялата кухня и да съберете, колкото се може повече продукти.

Aventos Servo-Drive Механизми BLUM

Това, което ви предлагаме в модел Honey е електрически механизъм Aventos Servo-Drive технология на горен ред шкафове, която позволява да постигнем този дизайн без дръжки, тесни фуги и естетичен външен вид - както и удобно отваряне чрез докосване и леко затваряне чрез натискане на бутон.

TIP ON Механизми BLUM

Tip on технологията, която сме използвали за долен ред шкафове подържа визията за без дръжки, което позволява лицето на кухня Honey да изпъкне. Също така вратите се затварят сигурно, само с леко докосване. Практично е, когато и двете ръце са заети, защото можете да използвате крак за отварянето на вашата вратичка или чекмедже.

Виртуална разходка

Кликни и виж от всеки ъгъл

HONEY

Кухня модел HONEY

Google maps

Тези модели
също ще ти харесат

Шоурум PREGO

Заповядай в шоурум PREGO в цялата страна и получи безплатна професионална консултация!

Запази среща
Този сайт използва Бисквитки.

За повече информация Прочети още

Намерете ни

E-mail:
info@prego.bg
Телефон:
+35982591263
Copyright 2018; Кухни PREGO
Created by RAM DESIGN