MILANO

Кухня Милано е изключително практично решение за всяко семейство!

Модел Милано – практично решение за кухненско обзавеждане

Кухня MILANO - практично решение за кухненско обзавеждане

Комбинация 1

Предлагаме ви да видите кухня Милано в разпределение за малко помещение. Ние от PREGO ще ви я изработим спрямо вашите размери така, че напълно да оползотворим наличното пространство, като запазим автентичността на стила й. Схема с размерите от снимката може да видите, като изберете бутона „Схема“

Схема

Комбинация 2

Кухня Милано- комбинация долен ред вратички от МДФ мат боя с класическа визия и горен ред ламинирани плоскости EGGER. Ние от PREGO ще ви я изработим спрямо вашите размери така, че напълно да оползотворим наличното пространство, като запазим автентичността на стила й. Схема с размерите от снимката може да видите, като изберете бутона „Схема“.

Схема

Избор на цветове

Модел Милано елегантно преплита класическите елементи със съвременната визия. Вратите на модела са изцяло от MDF. Предлагаме ви избор на хиляди цветове по цветови системи на NCS и RAL, изборът ще се превърне в приятно забавление, а резултатът това е вашата уникална кухня.

Механизми - клапващи врати

Механизмите в горен ред шкафове са с газови амортисьори, но може да надрадите с механизъм за клапващи врати AVENTOS HK-XS от BLUM.

Механизми за чекмеджета

Друго допринасящо за разумната цена на тази кухня е правилният подбор на механизми. За чекмеджета сме подбрали Meta BOX на лидера за кухненски механизми BLUM .

Плотове

Изберете от широката ни гама кухненски плотове, с която да изразите вашия стил, защото всичко трябва да е перфектно в новата ви кухня.Светли или тъмни цветови декори, както и дървесни или приличащи на камък, в PREGO вие решавате как трябва да изглежда вашият кухненски плот.

Виж тук

Дръжки

С кухненските дръжки можете да наблегнете на специфичен акцент във вашата кухня. Дръжките от порцелан акцентират върху очарователната атмосфера на класическата кухнята. В шоурумите на PREGO ще откриете още по-голям избор от красиви кухненски дръжки от различни материали, които идеално да удовлетворят Вашите предпочитания.

Виж тук

Виртуална разходка

Кликни и виж от всеки ъгъл

MILANO

Кухня модел MILANO

Google maps

Тези модели
също ще ти харесат

Шоурум PREGO

Заповядай в шоурум PREGO в цялата страна и получи безплатна професионална консултация!

Запази среща
Този сайт използва Бисквитки.

За повече информация Прочети още

Намерете ни

E-mail:
info@prego.bg
Телефон:
+35982591263
Copyright 2018; Кухни PREGO
Created by RAM DESIGN