REGINA 23

Regina s23 Antifinger. Тази кухня ще ви впечатли със своите фини линии, великолепен дизайн и иновативни технологии от последно поколение.

Ирена Ви представя кухня REGINA 23

REGINA 23 перфектно съчетава най-новите технологии и класическия стандарт за комфорт и функционалност.

Добрите комбинации успяват!

Фрезованите вратички с елегантен дъбов фурнир се превръщат в модерен акцент на кухнята. Набраздената дървена повърхност на вратите e в съчетание с матовите фронтове в цвят ,,пруско синьо'' . Regina-23 е впечатляваща още от пръв поглед.

Интегрирани дръжки в корпуса

Интегрираните дръжки в корпуса, допринасят за изчистените линии и елегантния дизайн на кухнята Предлагаме Ви ги в цвят „Розовото злато“, който има широка популярност в последните години. Ако все пак розовото злато не е вашият цвят то ние ще ги боядисаме във всеки цвят от каталогът на RAL.

Antifinger покритие на вратите - не остават отпечатъци поддържа се лесно

: Вратичките на Реджина 23 са изработени от TOUCH | Polyrey . Тази повърхност против пръстови отпечатъци е с приятно кадифено усещане при допир. Освен, че не остават отпечатъци, тази повърхност е лесна за почистване, издържлива на надраскване, вода и третиране с химикали.

Индукционен котлон вграден под плота

Иновация в кухня Реджина 23 е вграденият индукционен котлон в керамичният плот. По този начин се постига изчистена визия и удобно използване на котлоните. Площта за готвене е интегрирана в работната зона, за да се създаде непрекъсната повърхност, на която да се готви и работи едновременно. Благодарение на качествата на керамиката лесно се почиства дори с агресивни материали.

Безжично зареждане на плота

В керамичният плот на острова на Реджина 23 ние вградихме безжично зарядно за телефон. То е подходящо за всеки вид телефон. Така, докато готвите може да слушате музика или да следите рецепта от интернет без притеснения че може да се изтощи батерията на телефонът ви. Достатъчно е да го поставите на плота и телефона моментално започва да се зарежда.

Вграден ел. контакт в плота

В плота има вграден контакт, които излиза с леко натискане. Това позволява да се включат до две устройства, а когато приключите с използването им, конакът се скрива и плота отново може да влезе в ролята на гладък плот готов за готвене.

Керамичен плот

Плотът на кухня Реджина 23 и островът са изработени от керамика. Уникалните свойства на керамиката позволяват устойчивост на ниски и високи температури, издръжливост на надрасквания и счупване. Лесен за поддръжка и почистване се и с гаранция за високи стандарти за хигиена и комфорт. Предлагаме ви голям избор от цветове и декори.

Двустранна стъклена витрина с вградено LED осветление

Като добър завършващ елемент добавихме стъклена витрина, която ще седи като бижу във вашият дом. Тя е акцентният завършек на вашата кухня. С добре осветената си вътрешна част и двустранното остъкление, видимата площ става по-голяма, а прехода към хола е елегантен.

Тези модели
също ще ти харесат

Шоурум PREGO

Заповядай в шоурум PREGO в цялата страна и получи безплатна професионална консултация!

Запази среща
Този сайт използва Бисквитки.

За повече информация Прочети още

Намерете ни

E-mail:
info@prego.bg
Телефон:
+35982591263
Copyright 2018; Кухни PREGO
Created by RAM DESIGN