SAN REMO

SAN REMO-Нов поглед към съвременната класика. Кухня SAN REMO в тъмно дърво ще внесе изключителна изисканост в дома ви. Тъмните цветове имат едно страхотно свойство - да изглеждат прекрасно, когато се комбинират с други цветове.

Масивна дървесина – Ясен

Всички фасадни елементи на SAN REMO са изработени от масивна дървесина Ясен. Тя е много ценна поради голямата си здравина и красивата естествена шарка, с която се постига неповторима топлина и уют у дома.

Вградено осветление

Кухня SAN REMO има ефектно вградено осветление в алуминиевото дъно което, позволява по-добра видимост на работния плот. То се превръща в страхотен акцент от обзавеждането на кухнята, който спомага и за нейния по-стилен и завършен облик.

Плотове

San Remo се предлага с плотове от камък, технически камък, масивна дървесина и ламинирани плотове. Всяка група се предлага с голям избор на цветове, декори и структури.

Клапващи механизми - AVENTOS HF

AVENTOS HF за повдигащи се сгъваеми врати, е идеалното решение за високи и средни шкафове. Големите клапващи механизми разкриват много свобода на движение - и могат да останат отворени докато готвите.

Виртуална разходка

Кликни и виж от всеки ъгъл

SAN REMO

Кухня модел SAN REMO

Google maps

Тези модели
също ще ти харесат

Шоурум PREGO

Заповядай в шоурум PREGO в цялата страна и получи безплатна професионална консултация!

Запази среща
Този сайт използва Бисквитки.

За повече информация Прочети още

Намерете ни

E-mail:
info@prego.bg
Телефон:
+35982591263
Copyright 2018; Кухни PREGO
Created by RAM DESIGN