VENEZIA

VENEZIA - красотата и силата на масивното дърво с класическо усещане, което може да бъде използвано и по съвременен начин. Романтична по природа и изработена с изключителна прецизност от умели ръце VENEZIA е традиционна  кухня, която въпреки това използва съвършено модерни и изключително практични аксесоари и материали. Модулите са подбрани така, че да осигурят функционалност, в перфектна хармония с модерния начин на живот, без да се пренебрегва възхитителната традиция на класическите кухни.

Кухня VENEZIA

Кухня VENEZIA- функционалност, в перфектна хармония с модерния начин на живот, без да се пренебрегва възхитителната традиция на класическите кухни. 

Аспиратор

Ако изберете аспиратор за вграждане можем да го направим в стила и цвета на вратичките, като по този начин кухнята придобива един съвършено завършен вид.

Вратички с плътна и остъклена част

Акцента в този модел са вратичките с плътна и остъклена част. Така лесно може да се ориентирате за наличните продукти, който сте поставили в големите шкафове за съхранение.

Витрини и осветление

Светещите рафтове допринасят за създаването на една уютна и неповторима атмосфера. По този начин продуктите и аксесоарите ви винаги ще бъдат осветени, като подчертават красотата на кухнята. Интересен елемент са X- образните детайли, който са изцяло с основния цвят на кухнята .

Корнизи

Корниза е завършващ елемент в композицията на този модел. Той допринася за характерния стил на кухня Венеция.

Механизми

В долен ред шкафове за чекмеджетата сме използвали многократно доказаните водачи TANDEMBOX blum с плавно затваряне. Благодарение на тези механизми едно чекмедже издържа на натоварване от 30 кг до 65 кг. За плавното и безшумно затваряне на вратичките на кухнята се грижи адаптивната система за омекотяване BLUMOTION. И това през целия живот на мебелите.

Дръжки

Един от въздействащите акценти в този модел са дръжките. Те са съчетание от керамика и мед с красива орнаментика по тях.

Тези модели
също ще ти харесат

Шоурум PREGO

Заповядай в шоурум PREGO в цялата страна и получи безплатна професионална консултация!

Запази среща
Този сайт използва Бисквитки.

За повече информация Прочети още

Намерете ни

E-mail:
info@prego.bg
Телефон:
+35982591263
Copyright 2018; Кухни PREGO
Created by RAM DESIGN