За нас

Мисия

sadfas
Нашата основна цел е да създаваме пространства, които да изразяват индивидуалността на нашите клиенти. Искаме да построим за вас един елегантен свят, който да устои на изпитанието на времето и да покачи качеството ви на живот. Като Организация, ние се стремим към съвършенство в производството на качествени, оригинални и изящни мебели. Грижим се за нашите клиенти като се стремим да разберем в дълбочина потребностите на всеки и да предложим тези комбинации, които покриват и най-високите изисквания по отношение на качество, дизайн, индивидуалност и вкус. Така постигаме нашата основна цел, а именно – мебели PREGO са водеща марка за висококачествено обзавеждане на българския пазар, защото грижата за клиента винаги се отплаща.
Отговаряйки адекватно на всички потребности на нашите Клиенти и покривайки техните очаквания за качество и лукс на предлаганите продукти и услуги, ние винаги: Усъвършенстваме дистрибуторската си мрежа така, че Клиентите да получават винаги компетентно и професионално обслужване; Подбираме прецизно всички материали, от които се произвеждат нашите продукти; Използваме материали, които са уникални за българския пазар. Нашата политика е да предлагаме най-новите и качествени материали, които излизат на световния мебелен пазар. Стремежът ни е да доставяме на нашите Клиенти най-актуалните и модерни решения директно от „кухнята” на мебелното производство; State-of-the-art технологии и висококвалифициран персонал.

Визия

Ценности

Постигането на целите е възможно единствено тогава, когато се придържаме към ценностите, които сме определили за жизненоважни и от съществено значение за нашето развитие. Отчитайки факта, че грижата за клиента винаги се отплаща, най-важното е: Потребностите и желанията на Клиента са основните двигателни сили на Организацията; Прозрачност във взаимната работа с нашите Клиенти и Партньори. Коректното и лоялно отношение се цени и възнаграждава; Ентусиазъм и оптимизъм в ежедневната работа – вярваме, насърчаваме и инвестираме в иновативни идеи и решения.

Видео и статии

Този сайт използва Бисквитки.

За повече информация Прочети още

Шоуруми

Шоурум Прего - София
1415, ул „Околовръстен път“ 98
Шоурум Прего - Русе
7004, ул. "Янтра" 9 (вход откъм ул.Плиска)
Шоурум Прего - Пловдив
4001, бул. "Свобода" 69 Г
Шоурум Прего - Шумен
9700, ул. "Васил Левски" 6
Намерете ни

E-mail:
ruse@prego.bg
Телефон:
082/ 591 263
Copyright 2018; Кухни PREGO
Created by RAM DESIGN