×
Клапващи механизми

20.6.2023

AVENTOS HF Комфорт на движение и свобода на формите

Клапващият механизъм AVENTOS HF, световно признатата система за двойни фронтове, внася динамика в горния ред шкафове.

Механизмът е подходящ за големи и високи фронтове, позволявайки огромно разнообразие от възможности за проектиране и дизайн, с минимални усилия при монтажа. AVENTOS HF гарантира директен достъп, комфорт на обслужване и неограничена свобода на движение.

AVENTOS HF е идеалното решение за високи и средни горни шкафове, с фронт от две части, не само в кухнята, но и във всекидневната.

Клапващи механизми

 

AVENTOS HS Комфорт на отваряне, удостоен с награди

AVENTOS HS е идеалният механизъм за големи единични фронтове, гарантиращ многообразие в проектирането и осезаем комфорт на движение за горния шкаф. Монтажът му е изключително лесен, а дизайнът многократно отличаван за своите иновативност и качество.

Клапващи механизми

 

AVENTOS HK Изкуство за клапващи врати

Редица международни експерти и професионалисти в областта на проектирането и дизайна на мебели оцениха високо достойнствата на клапващия механизъм. AVENTOS HK е комфортен обков за клапващи врати за средния горен шкаф, който изисква минимално пространство за отваряне над корпуса дори и при решения за вграждане, например над хладилника.

Клапващи механизми

 

AVENTOS HK-S По-голям комфорт при малки клапващи врати

AVENTOS HK-S е подходящият механизъм за малки горни шкафове и за решения за вграждане, на пр. в шкаф колона или над хладилника. Обковът е компактен, специално за малки мебели и допълва идеално съществуващата програма от клапващи механизми AVENTOS.

AVENTOS HK-S предлага свобода в проектирането на малки горни шкафове над хладилника или в шкафа колона.

 Клапващи механизми

 

AVENTOS HK-XS Компактен механизъм за малки фронтове в горния шкаф и шкаф колона

AVENTOS HK-XS разкрива нови възможности за проектиране на малки горни шкафове, благодарение на

компактния си дизайн. С него корпусите с малка вътрешна дълбочина, като шкафа над абсорбатора в кухнята или над мивката в банята могат да се оборудват с висококачествени механизми.

 

Клапващи механизми

 

TIP-ON за AVENTOS HK и AVENTOS HK-S

 С TIP-ON за AVENTOS HK и AVENTOS HK-S отварянето на клапващите механизми е съвсем лесно и без усилие.

 Едно леко натискане на фронта – и клапващият механизъм се отваря дотолкова, че да може удобно да се повдигне с ръка. За затваряне е достатъчно само леко притискане.

Клапващи механизми


Запази среща