×
От проект до монтаж

22.5.2023

Ние от Prego ще ви разкажем как протича процесът за сбъдването на една мечтана кухня при нас. Проектирането е моментът, в който кухнята ви оживява и където започва всичко. 

Запази среща 

 От проект до монтаж
Когато сте готови с избора на модел кухня, използвайте бутона „запази среща с проектант”, където вие избирате кога и в колко часа да е срещата. Ще получите бърз отговор с потвърждение и така може да сте сигурни, че това време ще бъде отделено специално за вас и мечтаната ви кухня.

Снемане на размери 

 

 От проект до монтаж
 

Хубаво е преди да дойдете да сте наясно с размерите на вашето помещение, за да може моментално да се захванем за работа и да започнем да обсъждаме проекта ви. Но ако се затруднявате ние предлагаме услуга първоначално снемане на размери. Ние ще оползотворим цялото налично пространство. За нас е важно къде имате комин, прозорец или друга характерна особеност на домът ви, за да съобразим кухнята и да направим съответното място използваемо и ефектно.  

Ще ви насочваме и консултираме, затова няма да се притеснявате от възможна грешка. Ние ще сме до вас през целия процес. Ще съобразим всичко спрямо вашето пространство и нужди.  

Огромен избор от цветове и десени 

От проект до монтаж 

 Осъзнаваме, че вкусовете на всеки са различни. Затова вашата PREGO-кухня е адаптирана към вашите идеи. Можете да избирате между многообразие от цветове и декори. Освен това можете да комбинирате различни цветове за подчертаване на допълнителни акценти. Вашият проектант в PREGO с удоволствие ще ви посъветва и ще ви обясни подробно възможностите.  

Посетете най-близкия шоурум, за да може да видите на живо и да усетите моделите, защото имаме голяма експозиция. 


Качествени и добре подбрани материали 

 От проект до монтаж

Ние подбираме много внимателно материалите си и гарантираме качество от световни марки. Предлагаме огромен избор от цветове по RAL и NCS. Сред предложенията ни са и 160 цвята дървесни декори. При нас може да изберете кухнята ви да бъде направена от масив ламинат, фурнир, hpl , МДФ (боя или мат), ПДЧ, така и плоскости с метални покрития като мед и алуминий.  
 
Също така няма нужда да се тревожите, защото имаме всякакви видове плотове – камъни, гранит, технически камък, дектон, керамични плотове, компакто плотове и др.

LED осветление 

От проект до монтаж 

Ако желаете осветление ние ще го вградим там, където е нужно – долу в цокъла или вътре в шкафчетата, а защо не и двете, за да озарим вашия дом. Осветителните  устройства допринасят за уюта на домашната среда, и правят мястото по-отворено и хармонично.  

Дръжка или PUSH 

От проект до монтаж 

При нас няма ограничение и в избора на дръжка. Имаме подходящи за всеки стил, а ако не желаете можем да поставим PUSH механизми или да фрезоваме дръжката във вратата.  

Механизми BLUM 

От проект до монтаж 

Ще помогнем при избора на възможно най-практичните и удобни механизми на BLUM като и тук избора също е голям – механизми за плавно и безшумно затваряне, електрически механизми и др. Получавате 20 години гаранция на всички механизми. 


Електроуреди 

 От проект до монтаж

Ние предлагаме почти всички марки електроуреди, като нашите проектанти са обучавани от самите производители. Няма нужда да обикаляте и да търсите. Ние ще имаме грижа за схемите на вашите 
електроуреди и от вас остава само да си харесате.  

 
Мивки и смесители 

От проект до монтаж 

Ще ви препоръчаме мивки и смесители, като има възможност и да ви изработим плота и мивката от технически камък така, че всичко да е в тон във вашата кухня.  


3D проект  

От проект до монтаж 


Ние ще дойдем да снемем вашите размери лично и да огледаме помещението, за да сме сигурни, че всичко ще бъде наред с вашата кухня. След като изберете всичко, ще ви изготвим първоначален 3D проект, който ще разгледаме и обсъдим заедно. Даваме две години гаранция на нашите кухни, защото знаем, че доверието е едно, но гаранцията е съвсем друго. Когато сте сигурни, че това е вашата мечтана кухня, ние ще задействаме всичко. 

 
Доставка 

 От проект до монтаж

Процеса за направата на здрава и качествена кухня изисква време, защото за нас детайлът е важен. Срокът за производство на вашата мечтана кухня е 60 календарни дни. Срокът е такъв, защото за някои от материалите се изисква индивидуална поръчка. Ние не държим нищо на склад, защото работим само по индивидуални проекти.  
 
Една седмица преди пристигането на кухнята ние ще ви потърсим, за да  уговорим удобен ден и час за доставка. За нас е без значение дали в сградата има асансьор, или не. Ние ще внесем вашата кухня до дома ви и 
ще подредим модулите там, където пожелаете, за да не пречат докато дойде монтажната група.  

Монтаж 

От проект до монтаж 

След като вече сме доставили кухнята до вашия дом, идва ред на монтажа. Ако не е на същия ден, то най-късно на следващия ще започне. Монтажът се уговаря заедно с доставката, една седмица преди пристигането на кухнята, в удобен ден и час за вас. Нашата монтажна група ще свърже вашите електро уреди, също така Вик и ЕЛ инсталациите. Така че от вас остава само да се насладите на вашата нова кухня PREGO. 


Запази среща