×
метални чекмеджета

20.6.2023

LEGRABOX Праволинейни. Семпли. Стройни.

LEGRABOX ще Ви очарова с елегантния дизайн на царгите, в комбинация с иновативна техника и неповторим комфорт на движение. Изчистените форми вече неколкократно получиха международни награди.

LEGRABOX е толкова многостранна, колкото темата за жилището сама по себе си и може да се използва за всички жилищни и работнизони. Подходяща за нея е AMBIA-LINE – специално съгласуваната с дизайна система за вътрешна организация. За цялостен хармоничен външен вид във всяко помещение.

метални чекмеджета

TANDEMBOX Една система. Три линии.

TANDEMBOX, доказаната система за чекмеджета с метални страници, предлага различни възможности за дизайн. Тя предоставя избор между три различни продуктови линии: TANDEMBOX intivo, TANDEMBOX antaro и TANDEMBOX plus. Всяка от продуктовите линии има широк спектър от приложения, както за стандартни решения, така и за специални приложения.

База на трите продуктови линии е водачът TANDEMBOX. Той се грижи за плавния ход и неповторимия комфорт на движение на механизмите. За нежното и безшумно затваряне се грижи BLUMOTION.

 метални чекмеджета

METABOX Лесна. Икономична. Надеждна.

Висококачествена система с малко компоненти. Чекмеджетата и изтеглящите механизми METABOX се състоят от малко на брой конструктивни елементи, но помагат ефективно за реализиране на безброй приложения в кухнята, килера банята или в офиса. METABOX е подходяща дори за оборудване на магазини.

Стабилните материали и грижливата изработка гарантират отлична стабилност, при максимално динамично натоварване от 30 кг.

Изпитаната технология BLUMOTION е възможна като опция и при механизма с частично изтегляне METABOX. Нейните практичност и рентабилност ще ви изненадат. С нея чекмеджетата се затварят винаги плавно и тихо, независимо от количеството и теглото на прибраните продукти. При ширина на корпуса до 900 мм е необходим само един механизъм BLUMOTION.

 метални чекмеджета


Запази среща