×
кухня PREGO

20.6.2023

10 предимства, които ще ви накарат да изберете кухни PREGO

В тази статия ще разкажем за някои от най-важните неща, за които да внимавате, когато избирате кой да направи вашата кухня мечта. Тъй като кухнята е сърцето на всеки дом, са необходими повече от няколко сглобени дъски и модерни цветове. Стремете се да изберете производител, който ще направи вашата нова кухня с внимание към всеки детайл, дори и на онези места, които не се виждат.

 

Ето какво отличава PREGO от останалите производители на кухни:

1.Експертни консултации с опитни проектанти

кухня PREGO

Кухни PREGO имат технически грамотни консултанти, които ще ви напътстват през целия процес от проекта до монтажа на вашата кухня мечта.

2. Следване на световни стандарти за удобство и издръжливост

кухня PREGO

Кухненската система на PREGO е разработена на базата на основни конструктивни и ергономични принципи, отговарящи на условията за здрава и устойчива във времето конструкция, която да бъде изключително удобна при ежедневна експлоатация.

3. Шкафове напълно съобразени с всички видове електроуреди, мивки и аксесоари

кухня PREGO

кухня PREGO

PREGO гарантира перфектно вграждане на всички уреди, мивки и аксесоари при идеални пропорции спрямо шкафовете и без груби изрязвания на материала при монтаж.

4. Немско качество на плоскостите

кухня PREGO

Партнираме си с най-добрите производители на плоскости от Германия - EGGER и KAINDL,  за да гарантираме най-подходящите и здрави не само на външен вид материали за вашите мебели.

5. Австрийски обков и механизми, които гарантират безпроблемна експлоатация през целия живот на кухнята

кухня PREGO

Кухни PREGO ви гарантира 60 000 цикъла на използваемост на всяка вратичка и чекмедже благодарение на перфектния обков от лидера на световния пазар blum. А производствената ни база е снабдена с машина Blum, чрез която се монтират пантите на blum, а това става след предварително положен дюбел за перфектно позициониране, гарантиращо дълъг живот на обкова.

6. Внимание към всеки детайл

кухня PREGO

При производството на кухни PREGO обръщаме специално внимание на конструктивните детайли като:

  • Краката на кухнята ДА НЕ СА от евтина пластмаса, въпреки че НЕ СЕ виждат
  • Цокълната лайсна в основата на кухненските шкафове е специално запечатан с помощта на уплътнител, който не пропуска прах и вода под кухнята
  • Шкафовете са лепени, което спестява средно по 120 излишни дупки в корпуса и съответния брой тапички и отвори събиращи само боклуци
  • Всички детайли, участващи в шкафовете се калибрират с цел перфектни диагонали на корпуса, което се отразява на нивелацията.

7. Качество, което се доказва във времето

кухня PREGO

Само ние от PREGO обработваме допълнително фасадните панели с полеуретан, което гарантира здравината при ежедневна употреба.

8. Пълен контрол на качеството, дори на онези места, които остават “в сянка”

кухня PREGO

Единствено ние не пестим и кантираме работния ви плот от всички страни.

9. Защита от влага

кухня PREGO

Нашите водобранни лайсни, които се намират не само в основата на кухнята, но и върху кухненския плот, наистина предпазват кухнята ви и удължават живота й.

10. Контрол на качеството през целия процес от производството до транспорта и монтажа.

 

кухня PREGO

 

Мечтаната ви кухня пристига перфектно опакована и готова да ви служи дълги години. А цялата информация за вашия проект се пази от най-добрата система за управление на производство SAP. Наличнието на тази система гарантира, възможността след 10 години, когато имате нужда от още едно рафтче на шкафа до аспиратора, например, то да се произведе и пасне перфектно!

 


Запази среща