Медиите за нас

 

 

Когато влизаш в иновативно пространство, което ти показва най-новите тенденции от света на кухненското оборудване и ти дава най-ефективните решения при готвене, това веднага се усеща. Чисто новият PREGO Live Your Style шоурум в София е от ново поколение и прави точно това. Тук могат да се видят и изпробват модели, в които са заложени принципите за функционалност и логика на движения в кухнята. Иновацията е резултат на безброй тестове и си служи с идеята кратките пътища, тоест най-малко и най-ефективни движения при готвене, а цялата концепция е превъплътена в кухните от ново поколение PREGO. Тук можеш да видиш и шоу кухнята на Vkusnotiiki.bg, която е по идея и проект на Алекс Раева, а самата кулинарна платформа има за цел да създаде ново кулинарно общество, защото готвенето е споделена емоция!

Източник: GoGuide.bg

Списание Hello! България отбеляза петия си рожден ден с бляскав бал с маски

 

Люси Дяковска връчи ваучер от Кухни PREGO на стойност 3000 лв. на спечелилата от томболата Мисислава Дабанова.

Списание Hello! България отбеляза петия си рожден ден с бляскав бал с маски на 21 април в балната зала на Военния клуб. Голяма част от българския елит уважи празника на любимото си списание. Сред гостите бяха Евгени Минчев, Рут Колева, 100 КИЛА, Люси Дяковска, Иван Лечев, Ива Екимова, Кристина Патрашкова, Таньо Шишков, Тити Папазов, Есил Дюран, Златните момичета от българския ансамбъл по художествена гимнастика, дизайерката София Борисова, Джуди Халваджиян, Ани Халваджиян, Боби Ваклинов, Константина Живова, Ивана Скендерова, Есил Дюран, Кристина Патрашкова, Славена Вътова, поетът Константин Трендафилов, писателят Васил Панайотов и много други.

За доброто настроение в залата се погрижиха невероятните Михаела Филева и Рут Колева, които поздравиха списанието и гостите с няколко прекрасни изпълнения. Двете певици са на едни от последните корици на изданието. Водещ на събитието беше Драго Симеонов. Главният редактор на сп. Hello! България - Ангелина Ангелова приветства гостите, изказа благодарностите си и съобщи за новите проекти на Hello! България, сред които е и ексклузивно интервю с Джерард Бътлър, Самюел Джаксън и Райън Рейнолдс през следващия месец. Целият екип на списанието се събра около 3-метровата торта, за да духне заедно свещичките.

През декември 2015 бяха раздадени и наградите на сп. Hello! България в категориите: "Двойка на годината" - Теди Велинова и Ангел Енчев, "Най-чаровна дамска усмивка" - Гала, "Най-желан ерген" - Пламен Константинов, "Любима международна звезда" - Енрике Иглесиас, "Звездна майка на годината" - Славена Вътова, "Любимо лице от корицата на Hello! България" - Асен Блатечки и "Любима звезда на читателите на HELLO!" - Григор Димитров.

Фото: Ивелин Солаков, Тони Тончев

Снимки от Откриване Шоурум PREGO – Русе

   

Уникални кухни предлага на русенци новият Шоурум и Дизайн студио на PREGO

Изработване на уникални дизайнерски кухни, изцяло по индивидуален проект, съобразен със стила на всеки клиент, предлага вече на русенци новият шоурум и дизайн студио PREGO, който отвори врати на ул. „Янтра“ 9, като входът е на ул.“Плиска“.

Ако сте почитатели на уникалния стил, PREGO e специално за вас. Дизайнерите на фирмата започват да творят от чисто бял лист, за да създадат кухня според индивидуалния стил на клиента. Вземат се предвид всички особености на пространството, индивидуалният стил и начинът на живот.

Големият избор на материали и цветове, които се съобразяват с конкретното помещение, гарантира уникалност на всяка кухня. Каквито и да са размерите на стаята, PREGO създава кухни и детайли, които да оползотворят перфектно помещението без да остават дупки и неизползвани ъгли. Всеки милиметър от пространството е максимално добре оползотворен, за да се наслаждават клиентите на комфорт и спокойствие за реализиране на кулинарните си идеи и почивка.

Кухните на PREGO се отличават с много високо качество на материалите и на механизмите за движение. Използват се най-новите технологии на световните лидери - BLUM, гарантиращи перфектно движение - лесно и безпрепятствено отваряне, плавно и тихо затваряне.

В новия магазин на PREGO в Русе са представени нови дизайнерски модели кухни в класически и модерен стил и различни съчетания от материали, модели, финиши и детайли. Може да се види кухня, реализирана с италианските партньори на фирмата, комбинирана с плот от технически камък, както и много интересни решения и съчетаване на материалите. Светлината и светещите елементи в кухнята са използвани както като функционална необходимост, така и като декоративен елемент от кухненската композиция.

Тържественото откриване снощи събра елита на Русе. VIP събитието бе съпроводено от уникално шоу на живо „Кулинарна разходка в световната съкровищница“ с участието на шеф Ивайло Димитров - готвач на България за 2011, член на Българския национален кулинарен отбор, и шеф Живко Димитров, спечелил националната кулинарна купа през 2011, член на националния кулинарен отбор.

   

Нови шоурум и дизайн студио на PREGO отвориха врати в Русе

Нови шоурум и дизайн студио на марката PREGO бяха официално открити на 27 февруари (петък), от 19 ч. Те се намират на ул. „Янтра” №9 (входът е на ул. „Плиска”).

Ако сте почитатели на уникалния дизайн, в който да претворите собственото си усещане за красота и стил, Вашата марка е PREGO. Тя съчетава най-високите технологии в производството и материалите и уникални дизайнерски техники. В PREGO клиентът определя стила и елементите, които ще подчертаят собствената Ви индивидуалност.

Кухните PREGO се изработват по поръчка. Дизайнерите вземат предвид всички особености на пространството, индивидуалния стил и начина на живот на всеки клиент. Големият избор от материали и цветове, които се съобразяват с конкре ното помещение, гарантират уникалност на всяка кухня. Каквито и да са размерите на стаята, PREGO създава кухни и детайли, които да оползотворят перфектно помещението без да остават празни пространства.

Кухните PREGO се отличават с много високо качество, както на материалите, така и на механизмите за движение.  PREGO използва най-новите технологиина световните лидери.Те  гарантират перфектно движение - лесно и безпрепятствено отваряне и плавно и тихо затваряне.

По повод официалното откриване на новите шоурум и дизайн студио PREGO, всеки клиент ще получи подарък – към поръчаната от Вас дизайнерска кухня,ще Ви подарим маса и възможност за отстъпка от 20%.  И още:

  • Безплатен транспорт в рамките на града за продукти PREGO над 900лв.;
  • Отстъпка 10%, безплатен транспорт в рамките на града за продукти PREGO над 2 000лв.;
  • Отстъпка 15%, безплатен транспорт в рамките на града и монтаж за продукти PREGO над 5 000лв.;
  • Отстъпка 20%, безплатен транспорт в рамките на града и монтаж за продукти PREGO над 8 000лв.

Промоцията започва на 27 февруари и приключва на 31 март.

PREGO – live your stуle!

Нещо НОВО се случва в Русе

Интересна новина за Русенци е откриването на нов Шоурум и Дизайн студио PREGO.  Представителният магазин отваря врати на 27 Февруари и се намира на ул. Янтра N9, като централният вход е на ул. Плиска.

Изисканата сграда в червено и бяло е станала дом на дизайнерските кухни, съчетаващи интересни творчески решения с комфорт и фунционалност. PREGO претворява своето разбиране за правото на всеки човек да изразява себе в своето мото: Live your style.

Елегантният Шоурум PREGO представя изключителни дизайнерски кухни. Могат да се видят нови модели кухни в класически и модерен стил. Всички, които имат собствено усещане за красота ще се изненадат от интересните съчетания на материали, модели, финиши и детайли. При всички представени в Шоурум PREGO кухни са съчетани по неповторим и нов начин различни декори, материали, цветове и форми. Представена е и кухня, реализирана с италианските партньори на PREGO, комбинирана  с плот от технически камък. При кухните е търсена точната комбинация между нови материали като плочи с метално, магнитно, огледално или кожено покритие, с интересни форми и конфигурации. Новостите в мебелното производство като материала на Fundermax са използвани за изработката на кухненски работен плот. Светлината и светещите елементи в кухнята са използвани, както като функционална необходимост, така и като декоративен елемент от кухненската композиция. В шоурума може да добиете представа за различните възможности на материали и технологии, чрез които да се реализира индивидуален, за всеки клиент проект.

Интересното при кухните PREGO е, че дизайнерите започват да творят от чисто бял лист, за да създадат кухня според индивидуалния стил на клиента. Вземат се предвид всички особености на пространството, индивидуалният стил и начинът на живот на всеки клиент. Големият избор на материали и цветове, които се съобразяват с конкретното помещение, гарантират уникалност на всяка кухня. Каквито и да са размерите на стаята PREGO създава кухни и детайли, които да оползотворят перфектно помещението без да остават дупки и неизползвани ъгли. Това означава, че всеки милиметър от пространството е максимално добре оползотворено, за да се наслаждават клиентите на комфорт, спокойствие и да се занимават с кулинария и почивка или да се наслаждават на времето прекарано със семейството.

Кухните на PREGO се отличават с много високо качество, както на материалите, така и на механизмите за движение.  PREGO използва най-новите технологии на един от световните лидери - BLUM, като BLUMOTION, LEGRABOX, TIP-ON и др.  Технологиите  гарантират перфектно движение - лесно и безпрепятствено отваряне и плавно и тихо затваряне, независимо от силата на затваряне, както и оптимално оползотворяване на пространствата.

Неочаквано продължение

Всичко е добре, когато започва добре. Но много по-приятно е, когато Големият старт продължи с много и интересни изненади, и подаръци.

След Откриването на Шоурум и Дизайн студио PREGO, компанията сподели интересните предложения, които е подготвила за своите клиенти.

От промоцията могат да се възползват всички желаещи, но само до 31 Март. 

Вече е известно, че в PREGO всеки може да получи мечтаната кухня, разработена изцяло в индивидуален за клиента стил.

Но само през този месец, към всяка поръчана кухня клиентите могат да получат ПОДАРЪК - дизайнерска маса, в подобни на кухнята декори.

Идеята на PREGO е да допълни композицията от оригинални кухненски мебели със стилна, масивна маса, специално разработена за кухни PREGO.

PREGO съвсем не спира до тук с изненадите. Отново до края на Март компанията ще предостави на своите клиенти възможност за отстъпки до 20%.

Специален комплимент за Русенци са и безплатният транспорт и разнос в рамките на града.

Още едно приятно допълнение е възможността и за безплатен монтаж.

Пълните условия на промоцията и още много интересни предложения можете от откриете на сайта на кухни PREGO.

desense продуктов дизайн

Кухни PREGO... в твой стил!

Новата Regina е проектирана да се доказва…

Regina е създадена с единствената цел да осигури истинско неподправено удоволствие в

кухнята… Революционен интуитивен модел, който ще Ви накара да се почувствате различни и модерни …

Бляскаво осветление, което следва всяка елегантна извивка на Regina

  • С помощта на Prego можете да реализирате Вашата кухня мечта.
  • Regina е луксозна система за обзавеждане на кухнята.
  • Изпитайте удоволствие от кухнята, в която всичко е по ваша мярка.
  • Готови композиции за бар в разнообразни и функционални форми.

desense интериорен дизайн

КУХНИ PREGO в твой стил...

МОДЕЛ REGINA се адаптира към помещения с различни размери.

Съветите на PREGO при покупка на кухня:

Решението за обзавеждане на кухнята поставя началото на някои важни въпроси: Как успешно да съчетаете стил и функционалност? Каква е подходящата кухненска форма за помещението, с което разполагате или как най-удобно да организирате шкафовете и уредите в кухнята, така че всички да се намират „на една ръка разстояние”?

Професионалистите на PREGO ще ви помогнат да си отговорите на тези въпроси, като използвате скалата на приоритетите. Всяко действие в кухнята е от основно значение, защото това е стаята, в която извършваме повечето от ежедневните си дейности: хранене, приготвяне на храна и социализиране. Тези фактори имат значително влияние върху избора на модел кухня.

Имате въпрос? Не се колебайте да ни попитате.

Този сайт използва Бисквитки.

За повече информация Прочети още

Шоуруми

Шоурум Прего - София
1415, ул „Околовръстен път“ 98
Шоурум Прего - Русе
7004, ул. "Янтра" 9 (вход откъм ул.Плиска)
Шоурум Прего - Пловдив
4001, бул. "Свобода" 69 Г
Шоурум Прего - Шумен
9700, ул. "Васил Левски" 6
Намерете ни

E-mail:
ruse@prego.bg
Телефон:
082/ 591 263
Copyright 2018; Кухни PREGO
Created by RAM DESIGN