Модерни цветове вдъхновени от природата

 

 

 

 

 

 

 

Актуалните цветове през тази година са вдъхновени от топлите земни нюанси. Световните тенденции в интериорния дизайн разкриват силната връзка между човека и природата. Затова сега ви предлагаме няколко цветови идеи как да внесете парченца от Майката Природа в дома си и да създадете природни пейзажи, които със сигурност ще ви радват през всеки сезон.

Спокойствието на гората

Вдъхновен от пътешествия сред горска зеленина, цветни лехи, овощни градини и свежи плодове, тази зелена палитра ще ви кара всеки ден да се чувствате зареден с енергия.

Да живееш в зелено

Белите или сиви стени на стаята поставят зеленото в центъра на сцената. Зеленото “сработва” добре с охра, кафяво и аксесоари в нюанси на синьо. Зеленото отнема “студа” от белия и тъмните цветове, визуално разширява помещението и създава мека и приятелска атмосфера.

Енергията на морето

Успокояващите нюанси на морските вълни се променят от светло меко синьо до тъмно в зависимост от метеорологичните условия и промяната на светлината. Подобни цветови вариации възникнат в тази синя палитра, която съчетава синьото на хоризонт, небе, море и дъно. 

Умението да смесваш

Цветовете на морето и небето красиво се сливат в това пространство, което прелива от кухня към всекидневна. Можете да сте сигурни, че този цвят никога не излиза от мода и изглежда свежо съчетан с всеки останал цвят от палитрата.

Вкусът на какаото 

Екзотична палитра с нюанси на ароматно какао. Примес на сенчесто кафяво със сиво и кремаво бяло. Нищо не въздейства така стоплящо на атмосфертата като кафявите нюанси. Мекият тон обгръща всяко помещение и създава уют. Тази приятна палитра напомня за скалисти пейзажи, праисторически находки, и пясъчни пустини.

Топлината на глината

Морски същества, тропически плодове и пясък. Наситен цвят на топла глина - включително нюанси на скариди, папая, мандарина и корал, обвити в мека охра - комбинирани с модерен дизайн въздействат много силно на всички сетива.

Здравината на камъка

Въпреки оттенъка на сиви скали, тези каменисти нюанси внасят топлина. Опитайте тази палитра в стаи обзаведени с мебели в естествени топли цветове, за да създадете нежна и утешаваща обстановка.

Аромат на ванилия

Ванилово-жълтите нюанси на слама, сметана, яйчена черупка и масло излъчват слънчеви вибрации, което прави тази палитра толкова подходяща за кухнята. Ванилията оживява пространството и създава весело настроение.

Тези модерни естествени природни палитри ни вдъхновиха да създадем колекция кухни Нюанси, която отразява спокойните земни тонове. Вижте как да пренесете хармонията на природата във вашия дом на достъпна цена и с високото качество на PREGO тук >>

 

 

   

Имате въпрос? Не се колебайте да ни попитате.

Този сайт използва Бисквитки.

За повече информация Прочети още

Шоуруми

Шоурум Прего - София
1415, ул „Околовръстен път“ 98
Шоурум Прего - Русе
7004, ул. "Янтра" 9 (вход откъм ул.Плиска)
Шоурум Прего - Пловдив
4001, бул. "Свобода" 69 Г
Шоурум Прего - Шумен
9700, ул. "Васил Левски" 6
Намерете ни

E-mail:
ruse@prego.bg
Телефон:
082/ 591 263
Copyright 2018; Кухни PREGO
Created by RAM DESIGN