6 популярни кухненски иновации

   

 

 

 

 

Кухнята безспорно е сърцето на днешния дом. Затова е напълно естествено да искате вашата кухня да изглежда по най-добрият начин. В тази кратка статия ще ви представим няколко модерни новости, които ще разкрият, с какво се отличава кухнята на 21-ви век.

Сивото е новото бяло

Чудите се какъв цвят да бъдат вашите кухненски шкафове? Според водещи дизайнери и производители на кухни, белите шкафове продължават да са на върха, но сивото постепенно набира скорост и скоро ще пробие, за да достигне първото място за най-предпочитан цвят за кухнята и ще измести бялото.

Тази тенденция ни подтикна да създадем новата колекция кухни Нюанси с цели 6 палитри модерни земни тонове, които въздействат благоприятно на сетивата. Вижте повече за колекцията: тук >>

Нова функционалност

Не само, че цветът на кухненските шкафове се променя - производителите на обков като Blum, променят вратичките и чекмеджетата и ги правят да функционират по чисто нов начин. Създават хидравлични и лесни за отваряне врати с натискането на един бутон, което ги прави идеални за кухни, където пространството е проблем. Благодарение на тези иновации мястото за съхранение се удвоява с нови и умни мулти-диференцирани чекмеджета.

    

Простота

Изчистената и опростена визия на кухнята ще ви позволи да имате дълго време модерна визия и излъчване на своят дом. Добре обмисленият дизайн на кухнята е изключително важен най-вече, за да постигнете максимално удобство, за да може всяко нещо да бъде на точното си място.

Модерната и изчистена визия присъства във всички варианти на колекция кухни Нюанси, вижте  тук >>

Големи осветителни тела

Наситените цветове не са единственият начин да се създадат силни усещания. Големите осветителни тела с приглушена светлина създават силен ”уау” ефект и чувство за дълбочина.

На снимката виждате нашата премиум кухня модел DEA. Повече за модела, можете да прочетете тук>>

Спестяваме пари за същата визия

 

Плотовете продължават да определят цялостния стил на кухнята. Но те вече могат да бъдат на по-добра цена. Например такива, които имитират гранит или естествени дървесни декори, а всъщност са ламинат. Но за разлика от предишните ламинирани плотове, разполагат с по-реалистично изображение на камък и дървесни повърхности, които ги имитират много успешно дори като структура. Това е възможност за визия от най-висок клас на по-ниска цена.

Това е нашата ексклузивна и луксозна кухня модел Regina. Всичко за модела можете да прочетете на този линк>>

 

 

   

 

Имате въпрос? Не се колебайте да ни попитате.

Този сайт използва Бисквитки.

За повече информация Прочети още

Шоуруми

Шоурум Прего - София
1415, ул „Околовръстен път“ 98
Шоурум Прего - Русе
7004, ул. "Янтра" 9 (вход откъм ул.Плиска)
Шоурум Прего - Пловдив
4001, бул. "Свобода" 69 Г
Шоурум Прего - Шумен
9700, ул. "Васил Левски" 6
Намерете ни

E-mail:
ruse@prego.bg
Телефон:
082/ 591 263
Copyright 2018; Кухни PREGO
Created by RAM DESIGN